Bericht versturen
products

Van de Kabelsgige van Alvin Kat 6 S/STP-DrC met van het de Rechte hoeksluiten van RJ45 de Kabel van de Schroevengegevens voor Basler-Camera's 3M|9.84ft

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Min. bestelaantal: 1/pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: Doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000 stks/mond
Gedetailleerde informatie
Stop A: Rj-45 Stop B: De Schroeven van het de Rechte hoeksluiten van RJ45
kabellengte: 3M|9.84ft Bijkomend Type: Gegevenskabels
kabeltype: GigE Om te passen: Baslercamera's
Hoog licht:

Van het Sluitenschroeven van Baslercamera's de Gegevenskabel

,

Kat 6 de Camera'skabel van S/STP Basler

,

DrC 3M Basler Cameras Cable


Productomschrijving

Van de Kabelsgige van Alvin Kat 6 S/STP-DrC met van het de Rechte hoeksluiten van RJ45 de Kabel van de Schroevengegevens voor Basler-Camera's 3M|9.84ft

 

 

  • De kabel is geschikt voor belemmeringsketen toepassingen, wordt de verdraaide GigE-kabel gebruikt voor gegevenstransmissie en komt uitgerust met twee RJ45-stoppen, schroef-verslaat met Rechte hoek.

  • Bijkomend Type: Gegevenskabels, Kabeltype: GigE, de Kant van de Schakelaarcamera: Rj-45, schroef-slot 90°. De Kant van de schakelaargastheer: Rj-45, met klik-slot

  • Interface: GigE, Ethernet, Kabellengte: 3 m.

  • GigEkabel voor gegevenstransmissie bij lengten van 3 meters.5-meters, 10 meters.

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons te contacteren als de kabel u ontving gebrekkig is of niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging in een keer verzenden.

 

 

De Kabels van Alvin
Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.
Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.
Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920