Bericht versturen
products

Coaxiaal Hoog de Kabel micro-BNC Mannetje van 12G HD SDI - dichtheids staat BNC aan BNC Mannetje voor Blackmagic-Video 75 Kabels van Ohmalvin bij

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Min. bestelaantal: 1/pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs/mouth
Gedetailleerde informatie
Type: HD SDI Coaxiale Kabel Stop A: Recht Micro- BNC Mannetje
Stop B: Recht BNC-Mannetje Kabellengte: 50CM (19.7inches)
Om te passen: Camera Compatibel Merk: De Blackmagicvideo staat 5“ 12G HDR bij
Hoog licht:

de Coaxiale Kabel van 12G HD SDI

,

De rechte Coaxiale Kabel van HD SDI

,

75 Ohmhd SDI BNC Kabel


Productomschrijving

Coaxiaal Hoog de Kabel micro-BNC Mannetje van 12G HD SDI - dichtheids staat BNC aan BNC Mannetje voor Blackmagic-Video 75 Kabels van Ohmalvin bij

 

  • De kabel en de schakelaars zijn allen van premiemerk, zodat kunt u in zijn kwaliteit vertrouwen op. Bovendien zowel steunen de schakelaars als de kabel 12G, toelatend transmissie over lange afstand.

  • Voor Blackmagic staat de Video 5“ 12G HDR bij.

  • Stop A: Recht Micro- BNC Mannetje; Stop B: Recht BNC-Mannetje.

  • Kabellengte: 50CM (19.7inches). Wij kunnen kabels met andere lengte aanpassen, alstublieft een bericht naar ons verzenden als u nodig hebt.

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons in een keer te contacteren als de kabel niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging verzenden.

 

 

 

De Kabels van Alvin

  • Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.
  • Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.
  • Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920