products

L-vormig 3 Pin Mini XLR Mannetje aan de Vrouwelijke Audiokabel van XLR voor de Camera van BMPCC 4K 6K

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Modelnummer: L-vormig Origineel 3-speld mini-XLR Mannetje aan Wijfje
Min. bestelaantal: 1/pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: Doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs/mouth
Gedetailleerde informatie
Type: A/V kabels/Adapters Stop A: L-vormig Origineel Aluminium 3 het Mannetje van Pin Mini XLR
Compatibel Merk: De Bioskoopcamera 4K/6K/van de Blackmagiczak Stop B: L-vormig Origineel Aluminium 3 Speldxlr Wijfje
Lengte: 14 duim 36cm Om te passen: De video staat 4K, Scherpe 8K-Nok bij
Hoog licht:

De Vrouwelijke Audiokabel van BMPCC 4K

,

De l-vormige Vrouwelijke Audiokabel van XLR

,

36cm Audioinputkabel


Productomschrijving

Laag-profiel L-vormig 3-speld mini-XLR Mannetje aan Hoogtepunt - rangschik de Vrouwelijke Audiokabel van XLR voor de Camera van BMPCC 4K 6K

 

  • Met deze kabel, kunt u de microfoon aansluiten of de audiomixer met 3 speldxlr mannetje aan de camera met 3 speldt de mini vrouwelijke input van XLR. Pasvorm voor: De de Bioskoopcamera 4K/6K, Video van de Blackmagiczak staat etc. bij 4K, Scherpe 8K-Nok.

  • De kabeluitgangen van de kant van XLR zullen stoppen andere hefbomen niet en blokkeren, makend het properder. De douanekappen zijn injectie van het aluminiummateriaal van uitstekende kwaliteit wordt gevormd, en shells zijn douaneprecisie het gieten met steenmetaal eindigen en gouden contactspelden die.

  • Stop A: L-vormig Origineel Aluminium 3 het Mannetje van Pin Mini XLR; Stop B: L-vormig Origineel Aluminium 3 Speld XLR Female.Color: Rood.

  • Kabellengte: 14 duim 36cm Sommer zode-14 audiokabel. Wij kunnen kabels met andere lengte aanpassen, als u douanekabels nodig hebt, gelieve een bericht naar ons te verzenden alvorens de orde te plaatsen.

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons te contacteren als de kabel u ontving gebrekkig is of niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging in een keer verzenden.

 

De Kabels van Alvin

Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.

Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.

Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920