Bericht versturen
products

Van de de Kabelstijd van Alvin de Kabel van de de Codeadapter voor Rode Epische Scharlaken BNC-Stop aan 4 Speld Mannelijke Nor1438 Kabel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Modelnummer: BNC-stop aan Lemo 4 speld
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: Box
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 10000pcs/month
Gedetailleerde informatie
Kabel lengte: 50cm of langer (wij kunnen aanpassen) Compatibele Brand: RODE Episch & Scharlaken
Type: A/V kabels/Adapters Om te passen: Camcorder, Camera
Stop A: BNC Connector Stop B: Lemo 4 speldmannetje
Garantie: 1 jaar leider: Koper
Hoog licht:

bnc videokabel

,

hd sdi coaxiale kabel


Productomschrijving

Van de de Kabelstijd van Alvin de Kabel van de de Codeadapter voor Rode Epische Scharlaken BNC-Stop aan 4 Speld Mannelijke Nor1438 Kabel

Merknaam

Cables® van Alvin

Plaats van Origineel

Guangdong, China (Vasteland)

Eigenschap

Belemmering-Bestand kabel met lange levensuur, Flex,

Deze kabel is een dunne en flexibele kabel van 3 mm met BNC-connector in één eind en een 4 speldmannetje in het andere eind

Wij hebben goede prijs voor grote hoeveelheid, en wij kunnen met de kabel volgens de eisen van de klant aanpassen. (U kunt me de lengte van kabel vertellen u wenst, kunnen wij met het volgens uw vereisten aanpassen)

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Als de kabel u ontving gebrekkig is, gelieve ons te contacteren.

  • De kabel van de TIJDcode voor uw Rood.

  • Kabellengte: 50cm. Wij kunnen kabels met andere lengte aanpassen, alstublieft een bericht naar ons verzenden als u nodig hebt.

  • Stop A: de Mannelijke Schakelaar van 00 4pin.

  • Stop B: BNC-connector.

1. om de one-stop dienst te verlenen, bieden wij trots kabelassemblage voor onze klanten aan.

2.Each de kabelassemblage wordt volledig getest voor speld-speldcontinuïteit, evenals hebbend een hoogspanningstest om ervoor te zorgen dat er geen potentiële analyseproblemen zijn.

3.Every de kabelassemblage wordt volledig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het aan de gespecificeerde vereisten voldoet.

4.We doen het volgens de eisen van klanten. Als u uw vereisten zou willen bespreken of een citaat ontvangen, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

5.connectors worden gebruikt in instrumentatie, medische apparaten, en overal een hoogte - de dichtheid, hoge betrouwbaarheid, snelle het koppelen schakelaar is nodig. Deze hoge precisieschakelaars. Met een levensduur groter dan 5000 toevoegingen, volledige EMC beveiliging, schokweerstand, trillingsresitance, en corrosieweerstand is dit de hoogste kwaliteitsschakelaar op de markt.

Het product toont

Van de de Kabelstijd van Alvin de Kabel van de de Codeadapter voor Rode Epische Scharlaken BNC-Stop aan 4 Speld Mannelijke Nor1438 Kabel 0

Van de de Kabelstijd van Alvin de Kabel van de de Codeadapter voor Rode Epische Scharlaken BNC-Stop aan 4 Speld Mannelijke Nor1438 Kabel 1

Ongeveer ons

Van de de Kabelstijd van Alvin de Kabel van de de Codeadapter voor Rode Epische Scharlaken BNC-Stop aan 4 Speld Mannelijke Nor1438 Kabel 2

Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele kabels evenals schakelaars.

Vandaar, zouden onze producten en dienst uw vertrouwen verdienen en zouden uw vraag tevredenstellen.

Voorts kunnen wij kabels volgens uw vereisten aanpassen.

Gelieve te contacteren vriendelijk ons en me te vertellen wat u wilt zodat wij geen inspanning kunnen sparen om aan uw behoefte te voldoen.

Wat meer, wij is zijn zeker om u te verstrekken een korting als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft.

Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920