Bericht versturen
products

Koord van de de Kabelsgelijkstroom Macht van Alvin 5,5 X 2.1mm de Mannelijke Kabel van de de Rechte hoek Gerolde Macht van gelijkstroom voor Atomos-Sjogoenmonitor, Blackmagic Vi

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Min. bestelaantal: 1/pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: Doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000 stks/mond
Gedetailleerde informatie
Stop A: Rechte hoekgelijkstroom mannetje 5.5*2.1mm Stop B: Rechte hoekgelijkstroom mannetje 5.5*2.1mm
Min lengte: 15.7 Inches/40cm maximum lengte: 31 Inches/80cm
Verenigbaarheid: De Monitor van de Atomossjogoen Type: Machtskabel
Hoog licht:

Gelijkstroom-de Kabels van Alvin van het Machtskoord

,

5.5 x 2.1mm de Kabel van de Cameramacht

,

De Kabel van de de Cameramacht van gelijkstroom Mannelijke Alvin


Productomschrijving

Koord van de de Kabelsgelijkstroom Macht van Alvin 5,5 x 2.1mm de Mannelijke Kabel van de de Rechte hoek Gerolde Macht van gelijkstroom voor Atomos-Sjogoenmonitor, Blackmagic-Video woont, Zenders, Ontvangers bij

 

 

  • Deze gelijkstroom-machtskabel kan monitors, draadloze zenders, etc. van v-Onderstel batterijplaten aandrijven, zet het Goud batterijplaten met gelijkstroom-machtsoutput op.

  • Stop A: Rechte hoekgelijkstroom mannetje 5.5*2.1mm.

  • Stop B: Rechte hoekgelijkstroom mannetje 5.5*2.1mm.

  • Kabellengte: Min lengte: 15.7 Inches/40cm, Maximum lengte: 31 Inches/80cm, kunnen wij kabels met andere lengte aanpassen, als u douanekabels nodig hebt, gelieve een bericht naar ons te verzenden alvorens de orde te plaatsen.

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons te contacteren als de kabel u ontving gebrekkig is of niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging in een keer verzenden.

 

 

De Kabels van Alvin
Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.
Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.
Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920