Bericht versturen
products

De Kabelslbus Kabel van Alvin voor de Motor van ARRI Cforce rf| Hoofdgrepen Draaibare Rechte hoek 4 Pin Male To Adjustable Right

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Min. bestelaantal: 1/pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: Doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000 stks/mond
Gedetailleerde informatie
Stop A: Draaibare Rechte hoek 4 Pin Male Stop B: Draaibare Rechte hoek 4 Pin Male
kabellengte: 30cm|12 duim Om te passen: De Draadloze Nadruk van ARRI LBUS FIZ MDR
Eigenschap: regelbaar Type: Machtskabel
Hoog licht:

De motorlbus Kabel van ARRI cforce rf

,

Draaibare Rechte hoeklbus Kabel

,

30cm LBUS Kabel


Productomschrijving

De Kabelslbus Kabel van Alvin voor de motor van ARRI cforce rf| Hoofdgrepen Draaibare Rechte hoek 4 Pin Male aan Regelbare Rechte hoek 4 Speld 30cm

 

 

  • Het wordt gebruikt voor de motor Hoofdgrepen van ARRI cforce rf en de Draadloze Nadruk van ARRI LBUS FIZ MDR.

  • Deze kabel is met Draaibare Rechte hoek 4 van speciale Alvin van het douaneontwerp speldschakelaar, die bij om het even welke richtingen kan worden geroteerd, 6 uurrichting in gebreke blijven. Gelieve van nota te nemen, als u het wilt roteren, alstublieft de noot openen eerst, dan kunt u het roteren, als u niet hoe te het weet doen, alstublieft ons contacteren.

  • Stop A: Draaibare Rechte hoek 4 Pin Male; Stop B: Draaibare Rechte hoek 4 Pin Male.

  • Kabellengte: 30cm|12 duim. Wij kunnen kabels met andere lengte aanpassen, als u douanekabels nodig hebt, gelieve een bericht naar ons te verzenden alvorens de orde te maken.

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons te contacteren als de kabel u ontving gebrekkig is of niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging in een keer verzenden.

 

 

De Kabels van Alvin
Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.
Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.
Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920