Bericht versturen
products

Kabels 16 van Alvin de Kabel van Pin Male LCD EVF voor Rode Rode Epische de Scharlaken Camera Rechte hoek 16 Pin Male To Right Angle 80 van DSMC2

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Min. bestelaantal: 1/pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: Doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000 stks/mond
Gedetailleerde informatie
Stop A: 90 Graad 16 Pin Male Stop B: 90 Graad 16 Pin Male
kabellengte: 80cm| 31,5 duim Verenigbaarheid: Rood één, Rode DSMC 2, Rode Epische, Rode Scharlaken, RODE Aanraking LCD
Kleur: Zwart Type: LCD EVF Kabel
Hoog licht:

Rode Epische Scharlaken Camerakabel

,

16 Pin Camera Cable

,

DSMC2 camerakabel


Productomschrijving

Kabels 16 van Alvin de Kabel van Pin Male LCD EVF voor Rode Rode Epische de Scharlaken Camera Rechte hoek 16 van DSMC2 Pin Male aan Rechte hoek 80cm| 31inches

 

 

  • [Compatibel met] Deze EVF-kabel is etc. voor Rood één, Rode DSMC 2, Rode Epische, Rode Scharlaken, RODE Aanraking LCD.

  • [Betere prestaties] na verbetering en het toevoegen van multi-layered beveiliging, werkt deze kabel stabieler dan de oude versie. Ook, komt de kabel met spanningshulp op beide einden, wat de verbinding tussen sterkere kabel en schakelaars maakt.

  • [Schakelaars] stop A: 90 Graad 16 Pin Male. Stop B: 90 Graad 16 Pin Male.

  • [Kabellengte] 80cm| 31,5 duim. Wij kunnen kabels met andere lengte aanpassen, als u douanekabels nodig hebt, gelieve een bericht naar ons te verzenden alvorens de orde te plaatsen.

  • [De Professionele Naverkoopdienst] Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons te contacteren als de kabel u ontving gebrekkig is of niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging in een keer verzenden.

 

 

De Kabels van Alvin
Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.
Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.
Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920