Bericht versturen
products

De Kabels12g BNC-coaxiaal-Kabel HD SDI BNC van Alvin Mannetje aan Mannelijke Originele Kabel voor 4K-Videocamera 1M|39.4inches

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Min. bestelaantal: 1/pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: Doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000 stks/mond
Gedetailleerde informatie
Stop A: De originele mannelijke schakelaar van BNC Stop B: De originele mannelijke schakelaar van BNC
Kabellengte: 39,4 duim (1 meter) Kleur: Geel
Om te passen: Camera Type: HD SDI BNC Kabel
Hoog licht:

De Coaxiale Kabel HD SDI BNC van BNC

,

Coaxiale de Machtskabel van 12G BNC

,

39


Productomschrijving

De Kabels12g BNC-coaxiaal-Kabel HD SDI BNC van Alvin Mannetje aan Mannelijke Originele Kabel voor 4K-Videocamera 1M|39.4inches

 

 

  • Deze SDI Kabel is een 75 ohm coaxiale kabel volledig met twee mannelijke originele die BNC-connectoren worden ontworpen om de overdracht van zowel rf als videosignalen, in het bijzonder HD-kwaliteits videosignalen te steunen. De AWG-18 maatkabel is FPE met hoogte wordt geïsoleerd en wordt geconstrueerd - dichtheidsofc gevlechte beveiliging zowel EMI als rf-interferentie te verwerpen die.

  • Schakelaardekking: AL, Schuilplaats: dubbele schuilplaats, aluminium-folie paper+internal netto koper, Weerstand: 75Ω, Frequentie: 0~2GHz.

  • Schakelaartype: Origineel BNC-mannetje aan de mannelijke, gele kleur van BNC.

  • Kabellengte: 39,4 duim (1 meter). Wij kunnen kabels met andere lengte aanpassen, als u douanekabels nodig hebt, gelieve een bericht naar ons te verzenden alvorens de orde te maken.

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons te contacteren als de kabel u ontving gebrekkig is of niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging in een keer verzenden.

 

 

De Kabels van Alvin
Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.
Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.
Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920