Bericht versturen
products

De Kabel van de Kabelstimecode van Alvin voor Canon R5C van Deity Tentakelsynchronisatie 3.5mm Slot TRS aan Rechte hoekdin 1.0/2.3 Keer Code

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin's Cables
Min. bestelaantal: 1/st
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: Doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000 stks/mond
Gedetailleerde informatie
Stekker A: Recht Slot 3.5mm TRS Stekker B: Rechte hoek DIN 1.0/2.3 minibnc
Kabellengte: 30cm (12inches) Type: Timecodekabel
Passen bij: De camera van Canon EOS R5C Kleur: Zwart
Hoog licht:

Timecodekabel voor Canon R5C

,

Rechte Slotbnc Timecode Kabel

,

Zwarte Timecode-Kabel


Productomschrijving

De Kabel van de Kabelstimecode van Alvin voor Canon R5C van Deity Tentakelsynchronisatie 3.5mm Slot TRS aan Rechte hoekdin 1.0/2.3 Keer Codekabel

 

 

  • Het voer timecode voor de camera van Canon EOS R5C van Deity timecode doet of de Generator van Timecode van de Tentakelsynchronisatie in dozen.

  • Stop A: Recht Slot 3.5mm TRS.

  • Stop B: Rechte hoek DIN 1.0/2.3 minibnc.

  • Kabellengte: 30cm (12inches). Wij kunnen kabels met andere lengte aanpassen, als u douanekabels nodig hebt, gelieve een bericht naar ons te verzenden alvorens de orde te plaatsen.

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons te contacteren als de kabel u ontving gebrekkig is of niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging in een keer verzenden.

 

 

De Kabels van Alvin
Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.
Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.
Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920