Bericht versturen
products

De Kabelskern M Run Stop Cable van Alvin voor de Cc RS Kabel van Tilta BMPCC 4K Canon C70 7 Pin Male To USB voor Blackmagic

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Alvin’s Cables
Min. bestelaantal: 1/pc
Prijs: Please contact us
Verpakking Details: doos
Levertijd: 1~3 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs/mouth
Gedetailleerde informatie
Stop A: Rechtstreeks 7 Pin Male Stop B: USB-c type-C
Kabellengte: 70cm (27.6inches) Kleur: Zwart
Hoog licht:

De Kabels van Canon C70 Alvin

,

Tiltakern M Run Stop Cable

,

De Kabel van het de Looppaseinde van Canon C70


Productomschrijving

De Kabels kern-M looppas-Einde van Alvin Kabel voor Tilta bmpcc-4K Canon-C70 7 Pin Male aan de Kabel van USB-c type-C RS voor Blackmagic-Camera 70cm van de Zakbioskoop|27.6inches

 

 

  • Deze kern-M kabel van het looppaseinde is voor Tilta kern-M volgt nadruksysteem om de functie van het begineinde van BMPCC 4K/6K, voor de camera van Canon teweeg te brengen C70/R5/R6, Nikon Z6/Z7, die uw schieten gemakkelijker en geschikter maken.

  • Verbindt 7 Speldstop met R/S-haven van kern-M en verbindt haven type-C met camera.

  • Stop A: Rechtstreeks 7 Pin Male. Stop B: USB-c type-C.

  • Kabellengte: 70cm (27.6inches). Wij kunnen kabels met andere lengte aanpassen, als u douanekabels nodig hebt, gelieve een bericht naar ons te verzenden alvorens de orde te plaatsen.

  • Elke kabel werd getest om ervoor te zorgen dat er geen kortsluiting is, geen potentiële analyseproblemen alvorens te verschepen. Tevreden om ons te contacteren als de kabel u ontving gebrekkig is of niet werkt. Wij zullen behoorlijk de problemen oplossen of zullen u een nieuwe vervanging in een keer verzenden.

 

De Kabels van Alvin
Als professionele schakelaar en kabelfabrikant, produceren wij en verkopen rendabele schakelaars evenals kabels. Hoop onze producten uw vraag kunnen tevredenstellen.
Voorts wordt het toegestaan om de kabels volgens uw vereisten aan te passen. Gelieve te contacteren vriendelijk ons, vertellen me wat u wilt, en wij zouden geen inspanning sparen om aan uw behoefte te voldoen.
Wat meer, wij is kan u een korting geven als u tot een grote hoeveelheid schakelaars en kabels opdracht geeft. Als u in hen geinteresseerd bent, gelieve ons te contacteren, dank u!

Contactgegevens
alvinscables

Telefoonnummer : +8615989121920

WhatsApp : +8615989121920